15 Mayıs 2013 Çarşamba

Kırık Kalpler Tamircisi :)



Merhabalar! Geciktiğim için üzgünüm arkadaşlar :(

Kırık Kalpler Tamircisi, size kaybettiklerinizi geri kazandırmak için var...

Beklenmedik bir anda çok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişinin fısıldadığı bir sır, hayatınızın akışını değiştirip altüst edebilir. Ancak öyle sırlar vardır ki, sizi uzun süren uykunuzdan uyandırır ve gerçeğin içine çekip kurtarabilir. İşte bu kitabın kahramanları, gizli kalmış olayların yaşamlarını mahvetmesine izin vermeyenler...

Rebecca, Joy ve umuda sığınmak isteyen kalbi kırık insanlar, çıktıkları birbirinden ilginç yolculuklarda, kimsenin bilmediği hayal kırıklıklarını birbirleriyle paylaşarak sevgi, sadakat ve özgürlüğe açılan bir dünyanın var olduğunu gösteriyor. Geçmişin gölgesinde kalmak yerine, umudun peşinden giden bu yolculuğa katılmamak imkânsız!

Bazı Mutluluklar Yolculuklarla Başlar...
Benim yorumum :
Rebecca aniden babasını kaybediyor. Fakat babası ölmeden önce Rebecca'ya üvey bir kardeşi olduğunu, bir zamanlar annesini aldattığını ve üvey kızı Joy'un nerede olduğunu söylüyor. Rebecca babası ölünce ailesinden geriye bir tek üvey kardeşi kaldığını düşünüp erkek arkadaşı Michael'in itirazlarına rağmen onu bulmaya gidiyor. Kardeşi Aşk Otobüsü gibi bir şeyle /adını unuttum çok özür dilerim)bekar çiftleri tanıştıran, aralarını yapan biri. Fakat kardeşi onu çok soğuk karşılıyor. Hemen buradan git tavırlarında ama onu otobüsüne davet ediyor. (Aklınıza kötü şeyler getirmeyin :D) İşte Rebecca bu kasabayı çok seviyor, kardeşinden ayrılmak istemiyor, arkadaşları oluyor ve birinden hoşlanıyor. Bu yüzden kardeşiyle bağlarını güçlendirmeye çalışıyor.

Ben kitabı çok sevdim, çok hoşuma gitti ama Joy biraz fazla önyargılıydı. Ve Rebecca'nın erkek arkadaşı Michael insanı kanser eder. Yazarın dili güzeldi ve okuması keyifli bir kitaptı, tavsiye ederim :)

NOT: Yakında Ateş Serisi'nin ilk kitabı olan Karanlık Ateş'i ve Lonca Avcıları Serisi'nin ilk kitabı Meleklerin Kanı'nı yorumlayacağım ama ne zaman bilemem çünkü hafta sonu paintball'a gideceğim zamanım olmayabilir. Ama yarın okula da gitmeyeceğim belki yarın da yazabilirim. Yani kesin bir tarih veremem üzgünüm :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder