5 Mayıs 2013 Pazar

Obsidiyen!



Merhaba! Cuma günü fark ettim ki Obsidiyen'in yorumunu yapmamışım. Çok şaşırdım doğrusu. Çok sevdiğim kitaplardan biri çünkü.

Kitabın arka kapağını ve kısaca konusunu çoğu kişi biliyordur o nedenle paylaşma gereği duymuyorum direk yorumunu yapacağım.

Katy, Florida'dan ayrılıp başka bir yere taşınıyor annesiyle. Sonra bir gidip karşı komşuya uğrayayım diyor ve kapıya vuruyor. Karşısında ne görsün? Ultra yakışıklı ve kaslı, yakışıklı olduğu kadar da öküz ve ukala birisini! Deamon'ı yani. Sonra Katy Deamon'un tam tersi olan kız kardeşi Dee'yle tanışıyor ve çok yakın arkadaş oluyorlar. Tabii Deamon ile de sürekli atışıyorlar. Hele yemekhanede bir tartışmaları var gel de Deamon'u öldürme yani. (Tabii kıyamam ki) Zamanla Katy Deamon ve Dee de gariplikler olduğunu fark ediyor. Bir olayın sonunda da onların ne olduğunu öğreniyor. Uzaylı. Kitabın sonunda da hem şoka uğratan hem de çok güzel bir olay var.

Bir uzaylı hiç bu kadar yakışıklı ve öküz olmamıştı. Kalıbımı basarım yani. Kitapta bir de kalemle dürtme sahneleri var, her okuduğumda ayrı bir hoşuma gidiyor yani. Okumamışsanız atın kendinizi o derece güzel. (Alınmayın sadece şaka ^.^)

NOT: Biraz sonra da Oniks'in yorumu gelecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder